Janneniskan uudet henkilönostimet ovat odotettu lisä kalustoon

Posted by Janneniska on 30.4.2019 12:28

Janneniskan-uudet-henkilonostimet-ovat-odotettu-lisa-kalustoon

Janneniskan toimipaikoilla ympäri Suomen on odottavat tunnelmat, kun uudet kalustohankinnat saapuvat pian Janneniskan koko maan kattavaan henkilönostinvalikoimaan. Uudet henkilönostimet saadaan asiakkaiden käyttöön ja vuokralle touko-elokuun aikana sitä mukaa, kun niitä saapuu Janneniskan talliin laitevalmistajilta.

Kaikki Janneniskan uuteen kalustoon kuuluvat henkilönostimet ovat B-kortilla ajettavia ja helppokäyttöisiä laitteita, jotka soveltuvat monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Mukana on nelivetomalleja vaikeisiin maastoihin, erittäin kevytrakenteisia ja alustaltaan pieniä nostimia maan alla tai tunneleissa tehtäviin töihin, sekä pakettiautoalustaisia panel van­ -nostimia suurella kuormaustilalla.

Säännölliset kalustohankinnat ovat osa Janneniskan asiakaslupausta.

”Lupauksemme asiakkaillemme on, että hankimme uutta, markkinoiden uusinta ja älykkäintä kalustoa säännöllisesti ja tästä pidetään kiinni. Haluamme, että asiakkaat saavat markkinoiden tehokkaimpien laitteidemme avulla hankittua yritykselleen kilpailuetua sekä pysymään oman alansa kärjessä”, toteaa Ville Helminen, Janneniska Rent Oy:n toimitusjohtaja.

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat palat kevään 2019 aikana saapuvista henkilönostimista:

JANNENISKA 11 – Tehoa henkilönostoihin nelivedolla:

Janneniska 11 on helppokäyttöinen, B-kortilla ajettava, 11 metrin työskentelykorkeuden mahdollistava nostolava-auto. Se on rakennettu vahvan VW Amarokin alustalle, joka on nelivedon ansiosta tehokas laite kohteisiin, jonne aiemmin nostimen kuljettaminen on ollut vaikeaa.

Janneniska 11:ssä laitteen tuenta tapahtuu akselilukolla, eikä laitteessa ole lainkaan tukijalkoja. Tämä mahdollistaa laitteen käytön erittäin ahtaissa tiloissa.

Korissa on 230V -virran ulosotto ja sisäänmeno rungossa alhaalla. 

TEKNISET TIEDOT, NELIVETOINEN JANNENISKA 11:

Työskentelykorkeus: 11 m
Lavapohjankorkeus: 9 m
Suurin sivu-ulottuma: 5.1 m
Korikuorma: 120/200 kg
Kokonaispaino: 3 040 kg
Max kaltevuus: 5°
Vaadittava ajokortti: B 

Katso Janneniska 11 käyttöopastusvideo:

 

JANNENISKA 27 – Paranneltua tehoa pienessä koossa

 Uusi Janneniska 27 on markkinoiden tehokkain nostolava-auto alle 3,5 tonnin painoluokassa jaon tehokkaampi kuin sen suosittu edeltäjä Ruthmann TB 270 monien innovatiivisten tekniikoiden ansiosta. Koko 27 metrin työskentelykorkeus on saavutettavissa 230 kg:n korikuormalla.

100 kg:n korikuormalla Janneniska 27 saavuttaa jopa 16,4 metrin sivu-ulottuman. Tämä ketterä ja tehokas henkilönostin toimii myös loistavasti maan alla. Korissa on 230V -virran ulosotto ja sisäänmeno sijaitsee rungossa alhaalla.

Janneniskan-uusi-Janneniska-27-henkilonostin-on-tehokas-ja-ketteraJanneniskan uusi Janneniska 27 -henkilönostin on tehokas ja ketterä.

Uuden Janneniska 27:n työkori on erinomainen työpaikka. Korin 230 kg:n kantavuus, 1,4m leveä̈ ja 0,7m syvä koko mahdollistavat turvallisen ja hyvän kokoisen työskentelytilan kahdelle työntekijälle sekä työkaluille ja materiaaleille. Innovatiivinen, vaihdettavissa oleva korijärjestelmä on myös erittäin käytännöllinen. Laitteen täysautomaattinen tasaus voidaan suorittaa työkorista - yhtä nappia painamalla!

TEKNISET TIEDOT, JANNENISKA 27:

Työskentelykorkeus: 27 m
Lavapohjankorkeus: 25 m
Suurin sivu-ulottuma: 16.4 m
Korikuorma: 230 kg
Kääntökehänpyöritys: 450°
Kuljetuskorkeus: 3 m
Kuljetuspituus 6.75 m
Kuljetusleveys 2.1 m
Tuentaleveys norm./toisp./kapea: 3.52 m / 2.83 m / 2.13 m
Max tukijakuorma edessä/takana: 29 kn / 19 kn
Max kaltevuus: 2°
Työkorin mitat: 1.40 x 0.70 m
Kokonaispaino: 3500 kg
Vaadittava ajokortti: B

JANNENISKA PANEL VAN – Työkalut ja henkilönostin yhdessä paketissa

Uudet Janneniska Panel vanit ovat tilavia pakettiautoja isolla kuormaustilalla, joihin on integroitu mukaan henkilönostin. Laite on ketterän liikuteltavuutensa ansiosta ihanteellinen muun muassa sähkö- ja televerkkohuolto- ja asennustöihin, katuvaloinfran uusimiseen ja huoltoon – ja niin edelleen. Laitetta voidaan myös ohjata korin ollessa käytössä, mikä tekee käytöstä jouhevaa.

Janneniska Panel Van -henkilönostimet mahdollistavat uudenlaisen tavan suunnitella ja tehdä töitä. Sen sijaan, että työmaalle vuokrattaisiin tarvikkeita kuljettajan pakettiauton lisäksi erikseen henkilönostin, tarvitaan tähän kaikkeen vain yksi laite, joka on ajoneuvo, henkilönostin ja työkalupakki yhdessä paketissa.

Janneniskan-uudet-panel-vanit-monipuolisiin-toihinJanneniska Panel Vanissa henkilönostin ja kaikki tarvitsemasi työkalut kulkevat aina mukanasi, kun niitä tarvitset. 

TEKNISET TIEDOT, JANNENISKA PANEL VAN:

Työskentelykorkeus: 14.6 m
Lavapohjankorkeus: 12.6 m
Suurin sivu-ulottuma: 8.6 m
Korikuorma: 230 kg
Kääntökehänpyöritys: 420°
Kuljetuskorkeus: 3.49 m
Kuljetuspituus 7.27 m
Max kaltevuus: 3/5°
Kokonaispaino: 3500 kg
Vaadittava ajokortti: B

JANNENISKA 23 – 100 % kotimainen henkilönostin Pohjolan olosuhteisiin

Janneniska 23 on ensimmäinen 100% kotimainen henkilönostimemme. Se on valmistettu tiiviissä yhteistyössä suomalaisen Dinolift Oy:n kanssa. Olemme olleet aktiivisesti innovoimassa kehittämässä laitetta valmistajan kanssa yhdessä, minkä ansiosta Janneniska 23 on myös takuuvarmasti asiakkaidemme tarpeisiin räätälöity ja käyttöönsä optimoitu henkilönostin.

Tämä äärimmäisen helppokäyttöinen, B-kortilla ajettava henkilönostin ulottuu 23 metriin ja on suunniteltu kestämään Pohjolan kylmiä olosuhteita. Henkilönostimessa on kolme erilaista petausmahdollisuutta: kapea, leveä ja automatisoitu toispuolinen petaus.

Kuten Janneniska 11, myös Janneniska 23 on kapeutensa ansiosta kätevä nostinvaihtoehto muun muassa kapeisiin kaupunkiolosuhteisiin. 

TEKNISET TIEDOT, JANNENISKA 23:

Työskentelykorkeus: 23 m
Lavapohjankorkeus: 21 m
Suurin sivu-ulottuma: 15.1 m
Korikuorma: 230 kg
Kääntökehänpyöritys: 180°
Kuljetuskorkeus: 2.95 m
Kuljetusleveys: 2.43 m
Kuljetuspituus 7.74 m
Max kaltevuus: 9°
Kokonaispaino: 3460 kg
Vaadittava ajokortti: B

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuit Janneniskan kalustouutuuksista tai haluat lisätietoa henkilönostimistamme!

Lataa myös ilmainen opas nostotyön turvalliseen suorittamiseen:

Lataa maksuton opas turvallisen nostotyön suunnitteluun | Janneniska

Lue myös:

8 syytä henkilönostinkumppanuuteen Janneniskan kanssa
Janneniskan case-tarina: Pohjola Sairaalan haastava henkilö- ja taakannosto
Janneniskan nostomiespalvelu – mikä se on?
Janneniskan nostomiespalvelu takaa tehokkuuden ja säästöt työmaalla
Janneniskan case-tarina: Nopea ja tehokas yhteistyö LP Electricin kanssa
Valitse oikea henkilönostin: nostolava-auto vs. hinattava nostin
Turvallisen korkealla työskentelyn neljä tukijalkaa

Tutustu lisää:
Palvelut
Kalusto
Referenssit

Topics: Turvallinen nostotyö, nostinvuokra, henkilönostin, kalusto

Janneniska - Safe Lifting of People

Janneniska on pohjoismaiden johtava nostolava-autoja vuokraava yritys. Toimintamme perustana on ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta sekä nykyaikainen ja turvallinen kalusto.

Tilaa Janneniskan uutiskirje

Uusimmat kirjoitukset