Janneniskan nostomiespalvelu – mikä se on?

Posted by Janneniska on 4.1.2019 10:53

Nostomiespalvelu-Janneniska

Janneniska tarjoaa nostomies-konseptillaan räätälöityjä palveluja asiakkailleen. Nostomiespalvelun avulla voidaan liikutella ja nostaa lähes mitä vain – on kyse sitten henkilöiden tai tavaroiden nostamisesta tai liikuttamisesta.

Viljami Tuura Janneniskan myynnistä kertoo, että Janneniska haluaa tarjota ainutlaatuista palvelukokemusta ihmisten ja tavaroiden nostamisessa.

”On kohde sitten korkealla, matalalla, tai muuten haastavassa paikassa – me toteutamme sen. Meidän kauttamme löytyvät kaikki tarvittavat laitteet ja välineet toteutukseen”, Tuura lupaa.

Nostomiespalvelu kattaa projektin kaikki vaiheet. Palvelu pitää sisällään suunnittelun, kaluston siirrot, huollot, sekä toteutuksen turvallisen johtamisen ja laadun valvonnan.

Lataa maksuton opas turvallisen nostotyön suunnitteluun

”Kaikki projektit räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Selvitämme mitä asiakas haluaa ja mihin pisteeseen saakka”, Tuura kertoo.

Tilaaminen on helppoa. Janneniska takaa palvelun asiakkaalle vain yhteen numeroon, yhdelle henkilölle soittamalla.

Asiakkaan ei tarvitse soittaa useita puheluita. Kun toimeksianto ja päivämäärä on annettu, homma on selvä. Me otamme täyden järjestelyvastuun ja hallinnoimme koko paketin.”

Janneniska hoitaa kaiken kaiken liikennejärjestelyistä raportointiin

Janneniskan asiantuntijat käyvät paikan päällä tutustumassa kohteeseen. Selvitämme millaisia lupia kohde vaatii, sekä millaisia kantavuusvaatimuksia ja painorajoituksia kohteessa on. Toteutamme myös tarvittaessa poikkeukselliset liikennejärjestelyt kohteessa. Asiakkaan ei tarvitse itse miettiä projektin eri vaiheita.

Mikäli työ vaatii katualueella työskentelyä, Janneniska selvittää siirtokehotusalueet, liikenteen vaatimukset työskenneltäessä katualueella ja toteuttaa liikenteen ohjauksen vaatimusten mukaan. 

”Turvallinen liikkuminen täytyy taata. Viranomaisyhteistyö kuuluu suunnitteluvaiheeseen” Tuura painottaa.


Asiakkaan resurssit vapautuvat muuhun työhön

Janneniska tarjoaa palveluja kaikille, oli kyseessä iso, pieni yritys, tai yksityishenkilö.

Janneniska on ainutlaatuinen yritys Suomessa – samassa laajuudessa ei ole muita palveluntarjoajia.

Tuuran mukaan Janneniska on saanut palvelustaan erittäin positiivista palautetta.

”Vastaanotto nostomiespalvelulle on ollut hyvä. Nostosuunnittelupalveluita on, mutta ei näin kokonaisvaltaista palvelua tarjoavia”, Tuura sanoo.

”Me tiedämme, mitä me teemme. Asiakkaamme voi rauhassa vapauttaa omia resurssejaan nostosuunnittelusta muihin tuottaviin töihinsä.”

Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 09 8553 8553, niin selvitetään yhdessä, miten Janneniska voi auttaa sinua nostotyöhön liittyvissä tarpeissasi!

Lataa alta myös maksuton nostotyön suunnittelun opas:

Lataa maksuton opas turvallisen nostotyön suunnitteluun | Janneniska

Lue myös:

Janneniskan case-tarina: Nopea ja tehokas yhteistyö LP Electricin kanssa
Turvallisen korkealla työskentelyn neljä tukijalkaa
Valitse oikea henkilönostin: nostolava-auto vs. hinattava nostin
Janneniska mukana Verkosto 2019 -messuilla

Tutustu lisää:

Palvelut
Kalusto
Referenssit

Topics: Turvallinen nostotyö, nostomiespalvelu

Janneniska - Safe Lifting of People

Janneniska on pohjoismaiden johtava nostolava-autoja vuokraava yritys. Toimintamme perustana on ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta sekä nykyaikainen ja turvallinen kalusto.

Tilaa Janneniskan uutiskirje

Uusimmat kirjoitukset