Janneniskan case-tarina: Nopea ja tehokas yhteistyö LP Electricin kanssa

Posted by Janneniska on 12.12.2018 9:44

Janneniska henkilönostin Ruthmann TB270
Tässä artikkelissa esittelemme case-tarinan, jossa yhdistyi haastava maasto, tehokas suunnittelu sekä toteutus ja tyytyväinen asiakas. Työn kohteena oli neljä saneerauksen alla ollutta kerrostaloa, joiden räystäisiin asennettiin sulanapitokaapelit yhdeksän kerroksen korkeuteen. Haasteellisesta maastosta huolimatta työ saatiin suoritettua ennätysnopeasti ja ammattitaidolla. Työ hoitui alusta loppuun helppokäyttöisellä, B-kortilla ajettavalla Ruthmann TB720 -henkilönostimella. Lue lisää alta!

Nostotyön hyvä suunnittelu takaa tulokset

Janneniska ja LP Electric Oy hoitivat yhteistyössä saneerauskohteena olleen taloyhtiön sulanapitokaapeleiden asennuksen vuonna 2018 Turussa.

Jäätymisvaurioita estävä sulanapitokaapeli tuli asentaa neljän eri kerrostalon kattoräystäisiin, eli henkilönostinta täytyi aika ajoin siirtää talojen välillä puomin tavanomaisen vertikaaliliikkeen lisäksi. Työstä erityisen haastavan teki kerrostaloja ympäröivä, upottava rinnemaasto, jonne oli alueen kapeuden vuoksi vaikea päästä painavan nostimen kanssa.

Janneniska hoiti esivalmistelut ja turvallisen ohjauksen

LP Electricin yhteydenoton jälkeen Janneniska Rentin edustaja kävi tutustumassa kohteeseen ja sen haasteisiin. Samalla kartoitettiin lähiympäristö sekä maanpohjan kantavuus, joiden perusteella valittiin kohteeseen sopivin laite. Työhön valikoitui Janneniskan helppokäyttöinen B-kortilla ajettava Ruthmann TB270-henkilönnostin. Ruthmann oli kohteeseen ihanteellinen laite a) ketteryytensä ja kevyen rakenteensa sekä b) helppokäyttöisyytensä ansiosta. Janneniskan hoitaessa nostotyön esivalmistelut, jäi asiakkaalle aikaa keskittyä työn tehokkaaseen suorittamiseen ja kaapeleiden asentamistyön etenemiseen. 

Lataa maksuton opas turvallisen nostotyön suunnitteluun

Ennen varsinaisen asennustyön aloittamista Janneniskan edustaja kävi opettamassa LP Electricin sähköasentajille laitteen turvallisen petaustavan ja käytön, varmistaen turvallisen nostotyön peruspilarit. Näin asiakkaalle mahdollistettiin tehokkain mahdollinen tapa keskittää omat resurssinsa asennustyöhön ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä ja keskeytyksiä.

Tuloksena tyytyväinen asiakas ja säästöt

Asiakkaan ensimmäisestä puhelinsoitosta henkilönostimen palautumiseen takaisin Janneniskalle kului kaiken kaikkiaan vain viikko. Ottaen huomioon työn mittakaavan, eli neljä korkeaa kerrostaloa vaikeakulkuisessa rinnemaastossa, työ saatiin valmiiksi erittäin nopeasti ja tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Janneniska Rentin ammattilaiset hoitivat kaikki nostotyön suunnitteluun liittyvät tehtävät, sekä ennakkovalmistelut, minkä ansiosta LP Electricin tehtäväksi jäi sulanapitokaapelin asentaminen oman aikataulunsa puitteissa. Lopputuloksena oli erittäin tyytyväinen asiakas, ja työ täytti myös LP Electricin oman arvolupauksen: Ajallaan ja ammattitaidolla.

Tehokkaan yhteistyön tuloksena molemmat osapuolet säästyivät ylimääräiseltä vaivalta sekä tietenkin ajan- ja rahanhukalta. Työn tekeminen helpoksi ja turvalliseksi asiakkaalle, sekä asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen on aina tärkein prioriteettimme. Pitkän kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta tiedämme, että aika on rahaa työmaalla, minkä vuoksi jokainen nostotyö on tehtävä korkealaatuisesti ja tehokkaasti niin, että työtunteja ei haaskaannu ylimääräiseen luppoaikaan tai ennakoimattomien tilanteiden selvittämiseen.

Ota yhteyttä!

Me Janneniskalla keskitymme siihen, minkä osaamme parhaiten: henkilöiden turvalliseen ja ammattitaitoiseen nostamiseen markkinoiden korkealaatuisimmalla ja älykkäimmällä kalustolla, jotta sinä saisit keskittyä urakan tai työmaasi töiden edistymiseen.

Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 09 8553 8553, niin selvitetään yhdessä, miten Janneniska voi auttaa sinua henkilönostamiseen liittyvissä tarpeissasi!

Lataa alta myös ilmainen nostotyön suunnittelun opas:

Lataa maksuton opas turvallisen nostotyön suunnitteluun | Janneniska

Lue myös:
Turvallisen korkealla työskentelyn neljä tukijalkaa
Valitse oikea henkilönostin: nostolava-auto vs. hinattava nostin

Tutustu lisää:
Palvelut
Kalusto
Referenssit

Topics: Turvallinen nostotyö, asiakastarina

Janneniska - Safe Lifting of People

Janneniska on pohjoismaiden johtava nostolava-autoja vuokraava yritys. Toimintamme perustana on ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta sekä nykyaikainen ja turvallinen kalusto.

Tilaa Janneniskan uutiskirje

Uusimmat kirjoitukset