Janneniska räätälöi henkilönostinpalvelunsa Destian tarpeisiin

Posted by Janneniska on 22.7.2019 11:03

Versalift_VDT-170-F Sprinter Van-Janneniska

Janneniskan ja Destian yhteistyö alkoi, kun Destian Energiaverkko-yksikkö oli laadukkaiden henkilönostinautojen vuokrauksen tarpeessa. Korkeiden paikkojen toimintalaitehuoltoja on mahdotonta tehdä ilman toimivaa ja luotettavaa kalustoa.

Suurin kustannus aiheutuu henkilönostinkaluston rikkoontuessa

Henkilönostinten vuokraus tuli energiaverkko-projekteilla ajankohtaiseksi ja yhdessä Destian Hankintojen kanssa käytiin keskusteluja siitä, minkälaisia ratkaisuja olisi järkevää tehdä. Suurin kustannus Destian toiminnassa tulee kaluston rikkoontuessa, tai jos kalusto ei ole oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Janneniskan lupaus ja lupausten lunastaminen tässä suhteessa vakuutti väen Destiassa. Laskelmia tehdessä Destiassa tultiin hyvin pian siihen lopputulokseen, että nostokoriautot olisi järkevintä vuokrata 3-5 vuoden sopimuksilla. Destia lähti Janneniskan kanssa neuvotteluihin, joissa tunne yhteistyön kannattavuudesta vain vahvistui.

Oikeanlaista henkilönostinkalustoa juuri asiakasta varten

Destia vuokrasi Janneniskalta viisi henkilönostinta viideksi vuodeksi käyttöön. Destialla oli hyvin spesifit tarpeet ja vaatimukset nostokoriautoilleen. Destiassa mietittiin tarkkaan, minkälaista kalustoa tarvitaan. Janneniska tuotti Destialle nostokoriautoja katuvalaistuksen huoltotöihin, joka käytännössä tarkoitti sitä, että Janneniskan olemassa olevan kaluston lattiakorkeus oli 12,8 metriä, kun Destian tarve oli 15,8 metriselle kalustolle. Janneniskalla ei ennestään kyseistä kalustoa ollut olemassa, mutta oikeanlaista kalustoa räätälöitiin Destian toimintaa varten.

Pienetkin yksityiskohdat huomioitiin

Janneniska huomioi pienetkin yksityiskohdat, jotka vaikuttivat siihen, että vuokratut laitteet olivat muun muassa erittäin nopeita verrattuna vanhoihin laitteisiin. Työn tekeminen tehostui ja Destiassa pystyttiin tekemään kolminkertainen määrä työtoimenpiteitä vanhaan verrattuna. Toiminta oli huomattavasti nopeampaa, mutta myös turvallisempaa. Janneniskan kohdalla voitiin olla varmoja siitä, että laitteet ovat huollettuja ja niitä käytettiin käyttöönotto-opastuksen jälkeen oikein.

Destiassa käytiin keskusteluja myös muiden toimijoiden kanssa, mutta hyvin nopeasti tultiin siihen lopputulokseen, että Janneniska on paras kumppani Destian tarpeisiin, sillä Janneniska on luotettava ja helposti kiinni saatavissa oleva toimija. Janneniskan tuottama palvelu helpotti toimintaa Destiassa ja alkuun perinteisempiin toimintatapoihin tottuneet tyypit viestittivät kentältä, että miksi tätä ei ole aiemmin toteutettu tällä tavalla.

Lataa maksuton opas turvallisen nostotyön suunnitteluun | Janneniska

Lue myös:

6 syytä helpompaan nostotyöhön Janneniskan kanssa
Janneniskan uudet henkilönostimet ovat odotettu lisä kalustoon
Janneniskan case-tarina: Pohjola Sairaalan haastava henkilö- ja taakannosto
Janneniskan nostomiespalvelu – mikä se on?
Janneniskan nostomiespalvelu takaa tehokkuuden ja säästöt työmaalla
Janneniskan case-tarina: Nopea ja tehokas yhteistyö LP Electricin kanssa
Valitse oikea henkilönostin: nostolava-auto vs. hinattava nostin
Turvallisen korkealla työskentelyn neljä tukijalkaa

Tutustu lisää:
Palvelut
Kalusto
Referenssit

 

Topics: nostolava-auto, asiakastarina, nostinvuokra, henkilönostin

Janneniska - Safe Lifting of People

Janneniska on pohjoismaiden johtava nostolava-autoja vuokraava yritys. Toimintamme perustana on ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta sekä nykyaikainen ja turvallinen kalusto.

Tilaa Janneniskan uutiskirje

Uusimmat kirjoitukset